Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2018-12-12

Værdien af Atlantic Saphire er steget 50% i 2018

Det der startede med en nedlagt ålefarm og ørreddambrug på området Langsand i Hvide Sande - og blev til LangSand Laks og senere til Atlantic Saphire Atlantic, som bygger et storskalaanlæg i Florida og for nylig satte de første 400.000 islandske lakseæg til klækning i deres 'Blue-House', blev i maj 2018 noteret på børsen 'Merkur Market'.

På de forløbne 6-7 måneder er værdien af aktierne steget med 50%. På børsen i Oslo er den generelle værdistigning for 'lakse-aktier' på 17%

Johan E. Andreassen, medstifter og i bestyrelsesformand, udtaler til den norske avis 'Finansavisen', at han godt forstår, at smarte investorer synes at konceptet bag Atlantic Saphire er en forretningsmodel hvor man kan 'sætte flueben' ved de fleste betydende parametre.

Andreassen og medstifter Bjørn-Vegard Løvik er hovedaktionærer i firmaet. Skagen-fondene, med 9 %, er næststørste aktionær. På aktionærlisten findes også Vatne Equity, dagligvaregiganterne Joh. Johannson og Hagen gennem Canica-investering, aktie-trader Tore Aksel Voldberg, boliginvestor Lars Nilsen og Bergesen-arvinger i Sundt-familien.


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!