Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2008-05-20

Skaldyrsopdrættere med i Dansk Akvakultur

Brancheforeningen Dansk Akvakultur dækker hele kæden fra fiskefoder via fiskeopdræt til forædling og eksport af fiskeprodukter. Nu bliver kæden helt komplet med indlemmelsen af Dansk Skaldyrsopdræt.

Formanden for Foreningen Dansk Skaldyrsopdræt, Arne Bækgaard, ser frem til samarbejdet:

- Vi hører naturligt hjemme i Dansk Akvakultur sammen med resten af erhvervet. Det er et branchefællesskab, som vi ser frem til at blive en del af. Ved at indgå i Dansk Akvakultur kan vi bedre koordinere vores aktiviteter, og vi kan bedre støtte op om erhvervets mange positive fremtidsperspektiver - både hvad angår akvakulturen i almindelighed og skaldyrsopdrættet i særdeleshed, siger han.

Dansk Akvakulturs direktør, Brian Thomsen, byder skaldyrsopdrætterne velkommen:

- Det her styrker erhvervet yderligere og understreger vores position som en forening, der dækker hele spektret inden for fiskeopdræt. Der er mange spændende perspektiver inde for skaldyrsopdræt, som vi ser frem til at samarbejde med skaldyrsopdrætterne om at indfri, siger han.

 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!