Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2008-08-08

Fedt til hjernen = spis FED FISK

I forlængelse af efterretningen fra i går (7. august 2008) om langkædede flerumættede fedtsyrer og hjernefunktion, bringer "WeekendAvisen" i dag (8. august 2008), som 'kaldet'  artiklen "Fedt til hjernen".

"Smørelse.
Hjernen skal smøres for at være i topform. Som en god camembert er hjernen oppe på 60% fedt, målt i tørvægt, og skal holdes ved lige med rigelige mængder af flerumættede fedtstoffer" - starter artiklen.

Den danske opdrætssektor kan kun bakke op om de udsagn og forskningsresultater der gengives i artiklen i "WeekendAvisen" og i efterretningerne fra den 7. august.

Vi kan understrege vigtigheden af ofte at spise FEDE FISK. Det er dem de danske opdrættere laver allerflest af - nemlig ørreder og ål.

Magre fiskearter - som for eksempel, den for tiden så populære malle, pangasius, der opdrættes intensivt i bl.a. Mekongflodens  delta i Vietnam, har ikke de ønskværdige langkædede flerumættede fedtsyrer!

Læs WeekendAvisens artikel.

 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!