Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2011-04-01

Nyheder fra innovationsverdenen

TechMatch omtalt tidligere på året her på disse linier - er kommet med nye udgaver. Læs herunder om gode ideer der søger makkerskab og omvendt.

I TechMatch nr. 2, 2011 kan man bl.a. læse om overflade-sterilisation med ozon, ammoniak-sensor ønskes, elektro-dialyse til nitratfjernelse, ny sensor til nitrat detektion, biomasseproduktion med en 'syreelskende' mikroalge  og en helt nytyskudviklet form for fiskepassage der på en gang tillader opstemning og passage af fisk og andre vandlevende dyr:I techMatch nr. 3, 2011 kan man bl.a. læse om Titaniumoxid coating af sensorer til forhindring af belægninger/begroninger, om et apparat der hurtigt analyserer vandets turbiditet, indhold af klorofyl A og blågrønalger, om et dansk firma der har udviklet gylle/slamseparation som ikke kræver tilsætning af polymer - og det kan være at nogle af de øvrige informationer er interessante for netop dig/din virksomhed.


Du kan læse begge magasiner her på siden under 'Udvikling'


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!