Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2007-11-08

Really Simple Syndication RSS

På AquaCircles hjemmeside er det nu muligt at abonnere på 'efterretninger' via såkaldte 'feeds'. Det betyder, at man ikke behøver at åbne sin internetbrowser og gå ind på hjemmesiden for at se om der er kommet nye efterretninger siden man sidst var på siden. Når man abonnerer vil man automatisk få besked når der lægges nye efterretninger op på siden.

Der er flere måder at få abonnementet til at virke. I den nye udgave af Internet Explorer og i internetbrowseren Firefox kommer der 'lys' i ikonet for 'feeds og når man klikker der, kommer de aktuelle muligheder for at abonnere, på den aktuelle computer, frem.

Man kan bruge internet-browserne til abonnementet, men en bedre løsning er, at få meddelelserne ind i mailsystemets indbakke som mails med hele ordlyden fra den nye efterretning. Den seneste udgave af Microsoft Office Outlook (2007) har denne funktion indbygget. Har man imidlertid en lidt ældre udgave kan man med fordl downloade et lille ekstra element som løser opgaven.
Attensa for Outlook er et godt lille program der håndterer denne opgave fint. Det kan downloades gratis.

Feeds kommer på denne måde ikke til at 'blande sig i den daglige mail-bunke', men lægges separat i sin egen 'bakke'. Denne RSS-bakke kan underopdeles, hvilket er særlig aktuelt, hvis man abonnerer på feeds fra flere kilder (børsnoteringer, nyheder, sport etc.). Sekretariatet ønsker God fornøjelse!
 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!