Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2009-02-11

Stor ny ordre til AKVAgroup i Norge

AKVAgroup har underskrevet en kontrakt med Sundsfjord Smolt i Norge: Aftalen omfatter bl.a. rørføringer, fodringssystemer, undervandslys til et produktionsfiskeanlæg samt projektering af et fuld recirkuleret smoltanlæg til produktion af 8- 10 millioner laksesmolt årligt. Når det nye recirkulerede anlæg er realiseret bliver Sundsfjord Smolt et af Norges største og mest moderne smoltanlæg.

Før kontrakten med Sundsfjord Smolt gik til AKVAgroup blev konkurrerende projektforslag gennemgået af en uafhængig trediepart - SINTEF.

Med indgåelsen af denne kontrakt har AKVAgroup fået 3 større opgaver i Norge siden købet af Uni-Aqua.  De to andre kontrakter omfatter endnu et recirkuleret smoltanlæg samt et recirkuleret saltvandanlæg til produktion af torske-fingerlings.

AKVA-koncernen er samtidig ved at færdiggøre et recirkuleret laksesmolt-anlæg for Marine Harvest i Chile.

Markedschef Trond Severinsen siger: "Vi er naturligvis glade og stolte over, at vores investeringer indenfor avanceret recirkulering (køb af UNI-Aqua, red.) nu betaler sig - og at vores kunder anerkender vores teknologi som state-of-the-art og at AKVAgroup nu kan tilbyde et ægte turn-key koncept til hele fiskens livscyklus".
 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!