Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2009-03-09

Danske model-dambrug vækker interesse hos dambrugere i Storbritannien

Danske model-dambrug og de danske 'anstrengelser' for at minimere miljøpåvirkning og samtidig øge produktionen af ferskvandsørreder i opdræt kan nu danne skole i Storbritanien.

'Finfish News'  er et engelsk tidskrift der kommer 2 gange årligt. Skriftet udgives af "Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science (Cefas) på vegne af af det engelske miljøministerium (Department for Environment, Food and Rural Affairs (Defra)).

I det seneste nummer,der udkom i efteråret 2008., findes en artikel af Mark Weir, der deltog på et træningskursus i Billund arrangeret af projektet AquaEtreat. Foruden en række forelæsninger var kursusdeltagerne på besøg på en række danske model-brug - og der var åbenbart noget der vakte interessen.

Mark Weir har oprindeligt skrevet sin artikel til Skrettings blad 'Outlook', og han er Skretting Freshwater Sales and Benchmarking Manager.

Læs/download artiklen


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!