Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2009-11-10

Fiskeindustriens interesseorganisationer på vej mod fusion

De to interesseorganisationer, Danmarks Fiskeindustri- og Eksportforening, og brancheforeningen Dansk Fisk under arbejdsgiverforeningen Dansk Industri, er på vej mod sammenlægning.

I Dansk fisk, er det en enig bestyrelse, der på den ordinære generalforsamling d. 25. Nov. indstiller at Dansk Fisk og Danmarks Fiskeindustri- og Eksportforening pr. 1. januar 2010 samler kræfterne i én forening i DI.

Fra DF&E`s hovedkontor i København, bekræfter daglig leder, Peder Villadsen, at foreningens medlemmer i indeværende uge har modtaget en orientering fra foreningens bestyrelse, samt at der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse, samme dag medlemmerne fra Dansk Fisk også mødes.

Dansk Fisk forklarer, at målsætningen er, at den ny forening hæver ambitionsniveauet, får flere ressourcer og når nye resultater såvel på den hjemlige som på den udenlandske bane.

DF & E var gennem årtier en meget slagkraftig brancheorganisation, for godt ti år siden brød en række af de største medlemmer med foreningen og etablerede branche foreningen Dansk Fisk, men nu tegner det atter på samling.

Dansk Fisk ledes for nuværende af bestyrelsesformand Jens Tellefsen fra Hanstholm. DF&E`s bestyrelsesformand er Peter Bamberger.

Fra Fiskerforum.dk
 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!