Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2009-11-16

Work in Denmark

Har du ansat en udlænding i din virksomhed? Har du overvejet udenlandsk rekruttering? I begge tilfælde tilbyder Beskæftigelsesministeriets "Work in Denmark" hjælp.

På den netop overståede DanFish messe i Ålborg havde AquaCircle besøg af medarbejdere fra Workindenmark, som tilbyder hjælp med international rekruttering, integration, fastholdelse og outplacement af udenlandske medarbejdere i Danmark. Med tanke på rekruteringssituationen kan det måske i nogle tilfælde være interessant at overveje udenlandsk rekruttering. Andre af AquaCircles medlemsvirksomheder har allerede ansat udenlandsk arvbejdskraft - og også i denne situation tilbyder WID hjælp med integrationsprocessen.

Workindenmark er en del af Beskæftigelsesministeriet og medlem af det europæiske arbejdsfor-midlingsnetværk EURES. Workindenmark tilbyder både gratis- og betalingsydelser.

For yderligere information se beskrivelse og/eller kontakt din lokale konsulent hos Workindenmark West: Kirsten Mohr, telefon 72 22 33 69
 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!