Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2010-10-05

Hjemmelavet engelsk Tilapia

Engelske kunder kan nu købe nationalt opdrættede Tilapia i den førende supermarkedskæde 'Tesco'.
Fisken er produceret af The Fish Company i 4 recirkulerede anlæg i Yorkshire og Lincolnshire i den nordlige del af landet.

Tilapia er allerede en populær fisk i Storbritannien og efterspørgslen er stigende - det er dog første gang at der udbydes en 'hjemmelavet' Tilapia.

"Der er et voksende marked for bæredygtigt og etisk producerede hvid fisk, som vi tror, vi kan hjælpe med at opfylde," siger Hamish Bichan fra The Fish Company.
"Vores fisk GM-fri, ikke hormonbehandlet og bæredygtigt produceret. Der er tale om højkvalitetsfisk med fuld sporbarhed."

Firmaet kan levere til detailhandelen indenfor 24 timer efter at fisken har forladt vandet i opdrætsbassinerne. Endvidere er produktionen tilrettelagt således at der kan leveres året rundt.
Begge er vigtige faktorer som vurderes højt af detailledet.

The Fish Company har i øjeblikket en kapacitet på 700 tons om året og leverer også til 'food-service' markedet samt til fiskemarkeder i Billingsgate og Birmingham.


 

 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!