Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2011-01-09

Lyse fremtidsudsigter for Billund Akvakultur Service

I år runder Billund Aquakulturservice mindst 100 millioner kroner i omsætning. Der var firmaets målsætning i 2007 - inden krisen gjorde livet surt for mange danske virksomheder.

Indehaver Christian Sørensen var dog aldrig i tvivl, selv om det var hårdt økonomisk. Han beholdt sine medarbejdere for at være klar til en fyldt og frisk ordrebog. Og det er lige netop, hvad den er.

Væksten er kommet naturligt for brødrene Sørensen fra Billund. Det begyndte med et åleopdræt til 30 ton år på deres fødegård i Frederikshåb. I dag producerer de 250 ton slagte- og sætteål om året.

Mens broderen helligede sig fiskeopdrættet, slog Christian Sørensen sig på teknikken, så de kunne spare penge på driften - sysler, der begyndte i hjemmet i Billund.

Gennem 20 år har de oparbejdet en superposition i aquaverdenen. Fordi de to brødre har arbejdet tæt sammen og samtidig formået at splitte arbejdsopgaverne skarpt op imellem sig.

- Vi har stolet på hinandens beslutninger. Vi har holdt møder, men ikke over småting, forklarer Christian Sørensen, der mener, at firmaets succes bygger på troværdighed og personlige relationer. En evne til at få folk til at tro på dem som personer.

- Som mennesker er vi ikke udfarende. Vi har ikke markedsført os. Det er foregået fra mund til mund.

Christian Sørensen har ikke spildt sin tid på useriøse personer:

- Jeg tror, jeg har en analytisk evne til at vurdere folk. Jeg lytter hellere lidt frem for at være udfarende. Samtidig har jeg en meget direkte stil.

Christian Sørensen opskrift på succes:

  • Vær ærlig og troværdig
  • Vær velforberedt
  • Hav det rigtige produkt


Christian Sørensen i baggrunden og montør Jørgen Jørgensen i forgrunden


Med udgangspunkt i artikel af Lise Nørgaard, Jydske Vestkysten

 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!