Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2011-02-23

Deadline for at søge tilskud til projekter under EFF

Ansøgningsfristen nærmer sig for tilskud på fire ordninger under Den Europæiske FiskeriFond (EFF). Det drejer sig om tilskudsordningerne: Havne, Innovativ forarbejdning, Modernisering af fiskerfartøjer samt Afsætningsfremme og afprøvning af trawl under Fælles Initiativer
 

For tilskud til "Modernisering af Fiskerfartøjer" er fristen for at indsende ansøgninger til første ansøgningsrunde mandag den 28. februar 2011. Der er til første runde afsat en pulje på 4 mio. kr.

 

For tilskud til "Investeringer i Fiskerihavne og Landingssteder" er fristen for at indsende ansøgninger til første ansøgningsrunde tirsdag den 1. marts 2011. Der er til første runde afsat en pulje på 11,5 mio. kr.


For tilskud til "Innovative projekter vedrørende Forarbejdning og Afsætning af Fisk, Fiskerivarer og Akvakulturprodukter" er fristen for at indsende ansøgninger tirsdag den 1. marts 2011. Der er for 2011 afsat en pulje på 22 mio. kr.


Under tilskudsordningen "Fælles Initiativer" kan der endvidere søges om tilskud til afsætningsfremmeaktiviteter og afprøvning af trawltypen "SELTRA 180". Fristen for at indsende ansøgninger er tirsdag den 1. marts 2011.


Man kan læse mere om tilskudsordningerne på www.fiskeriudvikling.dk


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!