Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2011-08-19

Aquaculture Forum i Helsingfors; 4 - 6 oktober 2011

Aquaculture Forum er sammensat af følgende to begivenheder:

Conference on Competitive and Sustainable Aquaculture in Northern Europe, 4-5 October 2011

Workshop on Recirculating Aquaculture Systems (RAS), 5-6 October 2011

Se venligst den vedhæftede flyer angående Aquaculture Forum, som er sammensat af de ovenstående to begivenheder:

Conference on Competitive and Sustainable Aquaculture in Northern Europe, 4-5 October 2011

Formålet med Konferencen er at danne et forum hvor myndigheder, akvakulturerhvervet, forskere og andre interessenter kan diskutere udfordringerne og mulighederne for udviklingen af akvakulturerhvervet i Nordeuropa. Ydermere er formålet med Konferencen at præsentere EU's strategi og flagskibsprojekt for akvakultur i de Baltiske lande. Konferencen arrangeres som en del af det finske formandskab for Nordisk Ministerråd i 2011 (NCM) og sponsoreres af NCM. Yderligere informationer samt programmet for Konferencen kan hentes her.

Workshop on Recirculating Aquaculture Systems (RAS), 5-6 October 2011

Formålet med Workshoppen er at samle forskere, producenter, system & udstyrsleverandører, foderfirmaer, konsulenter mfl. med specifik interesse i RAS for at udveksle praktiske og videnskabelige erfaringer angående den nyeste udvikling og tiltag inden for RAS. Workshoppen finansieres af Nordisk Ministerråd, og arrangeres af DTU Aqua i samarbejde med Nordic Network on Recirculating Aquaculture Systems (NordicRAS.net). Yderligere informationer om Workshoppen og netværket, samt programmet for Workshoppen, kan hentes her.

Registrering og hotelbooking

Bemærk at der er åben for registrering frem til 2. SEPTEMBER, og at antallet af deltagere er begrænset til 120 pr. dag. Klik her for at komme til registrering til Konference og / eller Workshoppen.


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!