Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2007-08-20

UNI-AQUA nu på norske hænder

UNI-AQUA, en af de førende danske total-leverandører af recirkulerede opdrætsanlæg, har solgt aktiemajoriteten til norske AKVA-Group.

UNI-AQUA har gennem de senere år været i en ekspansiv fase, hvor både markedsandele, teknologiske udviklinger og overskudsgraden har udviklet sig positivt. UNI-AQUA vurderer at denne vækst vil stige yderligere i de kommende år og har derfor søgt efter en stærk økonomisk partner.
Med salget af hovedparten af aktierne til AKVA-Group er dette opnået - samtidig bliver UNI-AQUA medlem af en 'familie' af selskaber der, nu, tilsammen leverer alle led i kæden for såvel landbaseret som havbaseret opdræt. AKVA-Group har salgs- og service afdelinger i de fleste lande, hvor opdræt er en vigtig erhvevssektor.

UNI-AQUA fortsættes som et dansk firma, og den daglige ledelse forbliver uændret. UNI-AQUA har udsendt en pressemeddelelse.
AKVA-Group, som er børsnoteret, opgiver købsprisen for 85% af aktierne til 11,7 millioner kroner. AKVA-Group har mere på deres hjemmeside.

 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!