Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2012-09-04

Den Blå Farm

"Dansk Akvakultur satser på kvalitet", det er en af overskrifterne i en brochure, som uddeles på Den Blå Farm under Food Festival 2012, som er en del af Århus Festuge.

BioMar deltager sammen med Aquapri, Billund Akvakultur, Bluefood og Maritime Nyttehaver fra den 7. til den 9. september i et fremstød for danske akvakultur produkter i Tangkrogen i Århus. Fremstødet gælder både tang, muslinger og alle de mange forskellige fiskearter, der opdrættes i Danmark, og skal bidrage til at give alle udenfor opdrætsindustrien en bedre forståelse af, hvorledes der i Danmark opdrættes sunde førsteklasses fødevarer i en innovativ og bæredygtig industri.

Alle er velkomne til at komme forbi på festivalen, hvor der både vil være kokkekonkurrencer, debatfora og mulighed for at se, hvordan fødevarer bliver til. Programmet for arrangementet kan findes på http://foodfestival.dk/havet/

Der afholdes også en minikonference fredag den 7. september fra klokken 14 til 15:15 med deltagelse af Fødevareminister Mette Gjerskov, Karl Iver Dahl-Madsen Dansk Akvakultur og Ole Eriksen, Thorup Strand Kystfiskerlaug. Se programmet her


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!