Change size of text Print

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2014-07-01

FREA Aquaculture Solutions

Christian Jørgensen Aps. har fået 'nye klæder' og hedder nu FREA Aquaculture Solutions. Firmaet er også 'gået i luften' med en ny hjemmeside:

Lars Rahbæk, som er direktør, siger:

"- Igennem en årrække er vores produkter og projektløsninger primært blevet solgt til dambrugere via vores netværk og via kundernes kendskab til vores virksomhed. Vi har i meget begrænset omfang gjort brug af datablade, og vi har ikke haft et decideret produktkatalog.

- Med den nye hjemmeside giver vi nu vores eksisterende kunder, forretningsforbindelser og nye kontakter mulighed for at læse meget mere om vores virksomhed, vores medarbejdere, vores "keep it simple - make it work" slogan og ikke mindst om vores produkter. Der er også mulighed for at tilmelde sig vores Nyhedsbrev, som bliver udsendt når der er nyheder om virksomheden, vores produkter og projekter vi arbejder med.

- Hjemmesiden giver fra starten adgang til en lang række informationer, men det stopper ikke her. Vi planlægger at udvide hjemmesiden med detaljerede beskrivelser af kunde-projekter, og så vil vi løbende udvide vores produktdokumentation, ikke mindst på vores populære løsninger til beluftning og iltning af vand."

 

Klik på logoet herunder og besøg den nye hjemmeside 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!